Reiseblogg fra Travellerspoint

21 1/2 dag før avreise...

Oh shit! Jeg skal til Australia o_O

semi-overcast 12 °C
Se Flyr down under! på Lobelia's reisekart.

Jådaa.. Det ble vist Australia tur på meg!
Ikke bare sånn 3 mnd borte eller 6 mnd som er relativt Veldig lang tid..
Neh, hvorfor ikke slå til med sjølve 12 mnd!!
..Også drar jeg alene!

Var jo en sikkerhet sist jeg reiste, jeg dro jo til Tante Elisabeth og ankret meg fast på Ventana sammen med tante og Rachel.
Guidet igjennom, trygt og godt! Bagasjen lå alltid i båten og hjemme mitt var større enn hva bagen min nå skal være.

Nå skal jeg faktisk backpakke! Har kjøpt meg skikkelig sekk da :) Et hjem som er lett å bære, med mange smarte løsninger! Og 30 års garanti! Jeg var solgt før jeg hadde prøvd den, og tenkte at kanskje t.o.m mine egne (framtids) barn kan bruke Denne sekken og dra rundt på sine hjem i et fremmed land.. For jeg er da 53 år om 30 år! Håper at roen i kroppen har falt og at jeg har skaffa meg et familie liv :)
Men akkurat nå er ikke unger, hus og mann i mine tanker!!! Oh no.. Jeg skal reise! Være ung, jobbe på frukfarm, ri på hest og bølger, dykke ned i under vanns verden og møte Australia med et åpent sinn og nærmest Ingen planer!

Høres sprøtt ut for dere som kanskje liker å ha alt på track, men jeg har virkelig ett år på å utforske landet på.. Og 7000 km med busspass. No worries ;) Dessuten, jeg liker den åpne ideen om at jeg ikke vet hva jeg skal! Ingenting å glede seg til og ingenting å frykte! Hver dag er umulig å vite noe om og ingenting kan skuffe meg! Liker det :)

Kjenner virkelig sommerfuglene kryper ut av sine kokonger nå og flakser vilt i magen! Tanken på at jeg Faktisk skal til Australia har måtte gro på meg, sette seg litt fast og rotfeste seg i hjernebarken.. Det begynner å hjelpe ;) Hehe.. (litt hysterisk) Jeg er faktisk "down under" om en måned!! o_O

Imorgen skal jeg til Oslo for å ta røntgen av lungene, det må jeg gjøre fordi jeg har vært i Filippinene over 3 mnd. Filippinene er et tuberkulose utsatt land, dessverre.. Så en svipp tur inn til tiger staden :) Er en kjip utgift å ta før jeg reiser! Vil virkelig bare holde på pengene, men sammen med tannlege timer og fysoperati før avreise blir det ikke like lett.. Glad at jeg får en finfin sum fra konkursoppgjøret til tidligere arbeidssted, samt lønning fra denne måneden :) Sånn er det! Godt jeg kan jobbe litt i Aussie da..

-Monika

Skrevet av Lobelia 14:14 Arkivert i Norge Tagged meg

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint